Overzicht van alle commissie's:
Activiteitencommissie
Beheerscommisie
Commissie O & S
Redactie clubblad
Ruilbeurs
Sponsorcommissie
Oud papier commissie
Technische commissie

Activiteitencommissie:
Taken:
De activiteitencommissie organiseert allerlei uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: Sinterklaasfeest, paaseieren zoeken, een zwemfestijn, een oliebollentoernooi en een oudejaarsloop. Activiteiten voor senioren kunnen rechtstreeks worden aangevraagd bij het bestuur, activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd door de jeugd activiteiten commissie (JAC).
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerscommisie:
Taken:
De beheerscommissie is verantwoordelijk voor het beheer van de accommodatie op sportpark De Brigge; voor sporthal De Sprong is de gemeente verantwoordelijk. De commissie bestaat uit de onderdelen: kantinecommissie, materiaalcommissie, schoonmaakdienst en onderhoud & beheer. De kantinecommissie regelt de inkopen, de verkopen, de kantinediensten en is zelf regelmatig achter de bar te vinden. De materiaalcommissie regelt dat er voldoende korven, ballen en dergelijke zijn. Verder worden leden en ouders ingeroosterd voor de schoonmaak van kleedkamers en wordt de kantine onderhouden. Dat deze commissie aanwezig is, neemt natuurlijk niet weg dat iedereen verantwoordelijk is! Zijn er spullen kapot, meld het dan bij een van de commissieleden.

Commissie O & S:
Taken:
De commissie O & S staat voor Ontwikkeling en Stimulering en houdt zich onder andere bezig met ledenwerving, promotie van de korfbalsport en eventuele trainerscursussen. Met name de ledenwerving krijgt veel aandacht in de vorm van samenwerking met het basisonderwijs in gemeente Middelburg en Veere. Er worden regelmatig clinics verzorgd tijdens de gymlessen.
Verder worden evenementen georganiseerd zoals een "kangoeroedag" een "vriendjes-en-vriendinnetjes" middag.

Oud papier commissie:
Taken:
De oud papier commissie organiseert ieder 2e weekend van de maand, met uitzondering van de zomervakantie, een ophaalavond of -morgen. Zij regelen de containers en organiseert een aantal helpers die naast auto met aanhager huis-aan-huis meelopen. De oud papier opbrengst is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging, dus help allemaal mee! Voor ophaaldata kunt u kijken op de ophaalkalender van de gemeente Middelburg of op de kalender op deze website.

Redactie clubblad:
Taken:
De clubbladredactie zorgt ongeveer 4 keer per jaar voor de samenstelling van ons clubblad "Op Schot". Bijdragen voor het clubblad zijn altijd van harte welkom en kunnen in de daarvoor bestemde kopijbus in de kantine ingeleverd worden. Uiteraard kun je je bijdragen ook kwijt bij de redactieleden. Veel actualiteiten worden ook op de website gepubliceerd of per email vanuit Sportlink services worden verstuurd.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rommelmarktcommissie:
Taken:
De rommelmarktcommissie organiseert een keer per 2 jaar een rommelmarkt op sportpark De Brigge als extra inkomstenbron voor de vereniging. Uiteraard kunt u eventueel contact opnemen als u al eerder spullen hebt die wij goed kunnen gebruiken.

Ruilbeurs:
Taken:
Bij de ruilbeurs kun je terecht voor tweedehands korfbalkleding, zoals veldschoenen en rokjes. Iedereen die dergelijke korfbalkleding heeft, wat niet meer past, kan zijn kleding bij de ruilbeurs brengen en dus via de vereniging te koop aanbieden. Met name bij de jeugd is er veel vraag naar veldschoenen en korfbalrokjes.

Sponsorcommissie:
Taken:
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contact met sponsoren. Uiteraard is het belangrijk om te zoeken naar een gezamenlijk belang, waarbij ONDO in diverse vormen promotie kan verzorgen, middels reclameuitingen voor sponsoren. Reclameuitingen worden meestal verzorgd op reclameborden bij onze veld- of zaalaccomodatie, op sportkleding of per advertentie op website of in ons clubblad. Uiteraard kunnen wij ingaan op incidentele sponsoring. Er wordt gestreeft om een onderlinge, langdurige band op te bouwen met onze sponsoren.

Technische commissie:
Taken:
De technische commissie is verantwoordelijk voor het technisch beleid. Deze commissie heeft onder meer de volgende taken:
- samenstellen van de teams
- opgave van de teams voor competitieverband bij het KNKV
- regelen en begeleiden van trainers en coaches voor de teams
- organiseren van een oefenprogramma of eventueel toernooien, voorafgaand aan competitie
- organiseren van technische ondersteuning voor (jeugd)trainers
- up-to-date houden van het technisch beleid

Programmaboek kv ONDO