Oproep voor medewerkers samenstellen nieuwsbrief ONDO

Hierbij willen wij aandacht vragen voor het opzetten van een nieuwsbrief. Wij zijn op zoek naar leden die deze nieuwsbrief willen "vullen" met allerlei ONDO weetjes en andere korfbalzaken. Als je het leuk vindt om hier aan mee  te werken, graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het door aan één van de bestuursleden.

Verder zijn we op zoek naar iemand die een artikel over ONDO wil schrijven voor de Middelburgse en Veerse Bode. Deze kopie moet op zondagavond ingeleverd worden voor de wekelijkse Bode. (natuurlijk alleen tijdens het korfbalseizoen )
Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken, en schuilt erin jou misschien een toekomstige verslaggever, graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het door aan één van de bestuursleden.

Programmaboek kv ONDO