ONDO-1 kan geschiedenis schrijven

Na de winst op Vlaardingen op zaterdag 30 januari heeft ONDO-1 zich een riante uitgangspositie gecreëerd om geschiedenis te gaan schrijven: een kampioenschap in de 2e klasse en een promotie naar de 1e klasse heeft ONDO nog nooit gepresteerd!!

Met nog 4 wedstrijden te spelen in deze competitie staat de directe concurrent Maassluis op 5 punten achterstand en Korbis en Kinderdijk beiden al op 8 punten. Komende zaterdag 6 februari staat de thuismatch tegen Maassluis op het programma en kan het verschil met Maassluis dus bij winst op 7 punten komen. Dat betekent meteen dat het kampioenschap al kan worden behaald!

Het mag duidelijk zijn dat de wedstrijd tegen Maassluis dus super moeilijk en super spannend zal worden. Maassluis zal zeker deze laatste kans willen pakken en het eventuele feest van ONDO willen uitstellen.

OPROEP: kom zaterdag om 19:50 uur ONDO-1 steunen en aanmoedigen in deze moeilijke opgave!!! Kom overigens liefst al eerder, om ONDO-3 mogelijk ook kampioen te zien worden!

Namens bestuur en alle leden wil ik ONDO-1 en ONDO-3 alvast heel veel succes toewensen! Arjen

Programmaboek kv ONDO