Grote Club Actie 2016

Dit jaar willen wij wederom deelnemen aan de landelijke GROTE CLUB ACTIE.  De opbrengst uit deze actie biedt de vereniging mogelijkheden om iets extra’s voor de (jeugd)leden te doen. Koop nu een lot en steun ONDO, nu ook online !

Dit jaar gaan we naast de traditionele verkoopboekjes ook de Online verkoop methode inzetten. In “Mijn Grote Clubactie” heeft KV Ondo de beschikking over een unieke webpagina waarop loten van onze vereniging gekocht kunnen worden:

Klik hier om via de 'Steun-ons-button' online je Grote Club Actie loten te kopen. Deel deze pagina met vrienden en familie! Na aankoop incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift. De trekking is op 8 december, alle winnaars krijgen automatisch bericht.

En voor alle entousiaste verkopers: verkoop 20 loten of meer en je ontvangt een gratis pretpark kaartje of korting op een Masita sportartikel. Zie de website van de Grote Club Actie voor meer informatie.

Programmaboek kv ONDO