Update nieuwe ONDO kledinglijn

De introductie van de nieuwe ONDO kledinglijn wordt nu concreet! Zoals velen al hebben gezien, is er onlangs de mogelijkheid geboden om de nieuwe shirts en trainingspakken te passen en heeft menigeen de gewenste maten opgegeven. Wegens groot succes volgt er nog een 2e ronde. Graag willen we jullie informeren over de laatste stand van zaken.

Ten aanzien van de kledinglijn zetten we de feiten op een rij:

Inloop/reserveshirts
Onze eerste aandacht gaat uit naar inloop/reserveshirts, zoals getoond op de homepagina van deze website. Deze shirts zullen nagenoeg in kleur het spiegelbeeld zijn van de nieuwe wedstrijdshirts: dus wit met blauw tegenover blauw met wit.

De voordelen om eerst deze shirts te introduceren en niet wedstrijdshirts, is dat we deze shirts direct aan iedereen kunnen aanbieden. Met dank aan onze sponsoren Auto Sturmen Joost Online!tegen een zeer aantrekkelijk prijs, wat alleen geldt tijdens de eerste introductie.

De doelstelling van de inloop/reserveshirts is dat we de ONDO t-shirts van voorheen, vervangen door een echt sportshirt! Het shirt is van ieder zelf en wordt bijvoorbeeld gebruikt om in warm te lopen voor de wedstrijd begint.  Dit shirt kan bij de jeugd ook worden gebruikt als dames als heer meespelen, in plaats van een hesje of lintje. Als iedereen zo’n shirt heeft, kan het ook worden ingezet als reserveshirt, in plaats van de oude, rode shirts.

In geval van teams die uitkomen in het wedstrijdkorfbal, willen we reserveshirts voorzien van rugnummers. Daarom zullen voor deze teams te zijner tijd een aparte tas met shirts worden aangeschaft die van de vereniging blijven.

Wedstrijdshirts
Als volgende aandachtspunt zullen we per team de wedstrijdshirts gaan vervangen. Ook hier is het de bedoeling om de Masita shirts van voorheen te vervangen door de shirts van Newskin. De shirts zijn blauw met enkele witte en zwarte accenten en zoals gezegd in kleur het spiegelbeeld van de inloop/reserveshirts. We gaan onze sponsoren voorstellen of ze weer meedoen in deze aanschaf dan wel nieuwe sponsoren zoeken. Doelstelling is om deze shirts aan te schaffen vanuit de vereniging, zodat de teams die kunnen dragen tijdens de wedstrijden, zoals nu ook het geval is.

Trainingspakken
We streven ernaar om de sponsor per team te hebben, ook voor trainingspakken. Dus dat elk team er mooi hetzelfde zal uitzien. Ondertussen kunnen we ons echter voorstellen dat er leden zijn die dringend om een eigen trainingspak verlegen zitten, omdat bv het huidige pak te klein of versleten is. Daarom hebben we tegelijk met de inloop/reserveshirts aangeboden om zelf al een trainingspak aan te schaffen. Let wel op dat als er voor een heel team gesponsorde trainingspakken worden aangeschaft, deze pakken dan eigendom van de vereniging blijven en dus alleen bij wedstrijden gedragen mogen worden.

We realiseren ons dat de afgelopen periode misschien iets te kort was om jullie allemaal de gelegenheid te bieden om te passen en een goede afweging te maken. Er is nu nog een korte, tweede ronde tot uiterlijk half november om alsnog mee te doen. Dus bij deze een oproep aan iedereen: doe mee en bestel...!
Let op dat binnenkort de prijs van de inloop/reserveshirts omhoog zal gaan (ná deze introductie) en dat er enkele bestelmomenten per jaar zullen zijn.

Introductie prijslijst:
Artikel Prijs (Eur)
Inloop/reserveshirt – tot C-jeugd 10,00
Inloop/reserveshirt – A/B jeugd 15,00
Inloop/reserveshirt – volwassene 20,00
Trainingspak – kindermaten 44,95
Trainingspak- volwassen maten 49,95
Opdruk naam op shirt (inclusief initialen op trainingspak)   6,50

Als je kleding wilt bestellen kan je bijgevoegd formulier ingevuld versturen naar sponsor@kvondo.nl.

Groet,
De sponsorcommissie

Klik hier voor het bestelformulier