Start korfbalklas Scheldemond

Voor kinderen op de middelbare school die heel graag vaker willen korfballen wordt met ingang van het nieuwe seizoen de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor een korfbalklas op het Scheldemond college in Vlissingen.

Indien de kinderen ervoor kiezen om deel te nemen aan de korfbalklas, kiezen ze om hun middelbare school opleiding te volgen op het Scheldemond College. Naast hun opleiding wordt dan extra korfbaltraining aangeboden.

Het Scheldemond College heeft korfbalvereniging TOP uit Arnemuiden benaderd om samen te werken. Alle andere Zeeuwse korfbalverenigingen ondersteunen dit initiatief. Leerlingen wordt de mogelijkheid geboden om zichzelf als korfballer verder te ontwikkelen.

Er zal twee keer per week gekorfbald worden. Tijdens deze lessen wordt onder andere getraind op techniek, balbehandeling, spelinzicht en behendigheid. Doordat de leerlingen twee keer per week extra met korfbal bezig zijn kunnen de clubs meeprofiteren van de ontwikkelingen van deze spelers.

Programmaboek kv ONDO