Nieuwe hoofdsponsor...!

De ONDO selectie 1 en 2 heeft een nieuwe hoofdsponsor:

Emté Oostkapelle

De sponsorcommissie en het bestuur zijn erg blij en trots te kunnen mededelen dat Emté Oostkapelle en ONDO een 5-jarige overeenkomst zijn aangegaan voor de exclusieve kledingsponsoring van de voltallige selectie. We willen Ton den Dikken en zijn vrouw Monique bedanken voor hun vertrouwen in ons en we gaan ervan uit dat we dit zullen uitbouwen tot een intensieve en lange relatie.  Aanstaande 21 januari staat geheel in het teken van Emté die ONDO vanaf nu zal ondersteunen.

In november zijn de gesprekken afgerond tussen Emté de sponsorcommissie. Hiermee wordt een nieuwe fase ingezet: ONDO zal hiermee in staat zijn om de nieuwe kledinglijn te introduceren voor de hele vereniging. In het kielzog van de sportieve successen van ons vaandelteam zal onze uitstraling in korfballend Zuid-West met deze sponsoring en kledinglijn enorm verbeteren. Zoals bekend zijn we eerder al met de aanschaf van de inloopshirts en de trainingspakken gestart. Vanaf zaterdag 21 januari kan iedereen ook de nieuwe wedstrijdshirts met eigen ONDO ontwerp bewonderen!

Door de sponsoring van Emté Oostkapelle wordt de selectie voorzien van wedstrijd- en reserveshirts, trainingspakken en sporttassen en voor de staf en begeleiding wordt voorzien in jassen voor binnen en buiten. Daar bovenop heeft Emté 2 prachtige banners geschonken die de sfeer in De Sprong eer aandoet. We zijn heel blij met dit enthousiasme van Ton en Monique.

De nieuwe kledinglijn is overigens nu compleet ontworpen en gereed voor aanschaf. De sponsorcommissie streeft ernaar om alle teams te gaan voorzien van nieuwe shirts en waar mogelijk met trainingspakken. De shirts van merk Newskin en trainingspakken van merk Jako worden aangeschaft via de vereniging bij A&R Promotions. Broekjes/rokjes, sportsokken en sporttassen kunnen individueel worden aangeschaft bij Erik Intersport. Hierover volgt binnenkort meer berichtgeving.

Namens sponsorcommissie en bestuur, Arjen

Programmaboek kv ONDO